Vanlige spørsmål om BIOROCK | Vanlige spørsmål om behandling av avløpsvann fra boliger

KAN VI VELGE EN SEPTIKTANKER SOM IKKE ER BIOROCK?

Svaret vårt:

Som svar på din henvendelse angående bruken av BIOROCK-behandlingsenhetene med en "ikke BIOROCK"septiktank, kan vi bekrefte at dette er teknisk mulig, men skal være underlagt vår gjennomgang med hensyn til garantiproblemer.

Septiktankkonfigurasjonen er ikke eksklusiv for Storbritannia. Tyskland anerkjenner for eksempel også monteringen av BIOROCK-behandlingsenheten med andre CE-merkede septiktanker.

En skillevegg i septiktanken er obligatorisk i henhold til tysk lovgivning, som vi har standardisert for å optimalisere vårt produktspekter.

Vi kan bekrefte at BIOROCK-behandlingsenhetene kan brukes sammen med hvilken som helst septiktank så lenge den drar nytte av CE-merkingen, er effektiv, i riktig størrelse og utstyrt med et forfilter.Vi kan bekrefte at BIOROCK-behandlingsenhetene kan brukes sammen med hvilken som helst septiktank så lenge den drar nytte av CE-merkingen, er effektiv, i riktig størrelse og utstyrt med et forfilter.

Behandlingseffektiviteten påvirkes ikke, garantibetingelsene med hensyn til behandlingsenheten skal forbli uendret og installasjons- og vedlikeholdsinstruksjonene er de samme. Spesifikke instruksjoner fra produsenten av den aktuelle septiktanken bør tas i betraktning.

Vil du komme i kontakt med oss?

Hei jeg heter José Manuel Rodríguez , International Sales Director av BIOROCK. Kontakt oss nå for en GRATIS prosjektvurdering.

Hvor befinner du deg?

Hvem er du?

Dine kontaktdata

Landskode angis automatisk etter valg av land

Hva er din interesse?

Hvis du velger annet, vennligst spesifiser i emnefeltet

Hvordan kan vi hjelpe deg?