Vanlige spørsmål om BIOROCK | Vanlige spørsmål om behandling av avløpsvann fra boliger

HVOR MYE KOSTER DET Å SKIFTE UT MEDIEPOSENE?

Svaret vårt:

Den gjennomsnittlige levetiden på 10 år er veiledende og er ment å øke brukernes bevissthet om behovet for å vedlikeholde BIOROCK-systemet regelmessig.

Vi har enheter som har vært i drift i over 20 år i Nord-Europa, og som fremdeles fungerer veldig bra med de originale posene. Som en konsekvens vet vi at med effektiv overvåking kan posenes levetid være lengre enn 10 år.

Det mineralbaserte media er et inert materiale, det forringes ikke over tid og beholder egenskapene hvis systemet er godt vedlikeholdt.

Imidlertid, hvis systemvedlikehold blir neglisjert og utilsiktet forurensning har konsekvenser for rensingseffektiviteten til behandlingsenheten, vil du nesten helt sikkert trenge å bytte medieposer så snart som mulig. Vi anbefaler at du tar kontakt med tjenestene til en profesjonell. Kostnaden for å bytte ut medieposene er for tiden estimert til ca. 700 GBP for et 6PE-system.

Vil du komme i kontakt med oss?

Hei jeg heter José Manuel Rodríguez , International Sales Director av BIOROCK. Kontakt oss nå for en GRATIS prosjektvurdering.

Hvor befinner du deg?

Hvem er du?

Dine kontaktdata

Landskode angis automatisk etter valg av land

Hva er din interesse?

Hvis du velger annet, vennligst spesifiser i emnefeltet

Hvordan kan vi hjelpe deg?