Vanlige spørsmål om BIOROCK | Vanlige spørsmål om behandling av avløpsvann fra boliger

HVA INNEBÆRER AVFETTINGSPROSESSEN?

Svaret vårt:

Som med alle dreneringssystemer, avhengig av selve enheten (skråninger, avstander etc.), har fett og flytende avleiringer hovedsakelig fra matlaging og klesvaskaktiviteter en tendens til å feste seg og herde i rørene mellom huset og septiktanken når enheten ikke er mye i drift eller ikke i det hele tatt over en viss periode. Installatøren din vil råde deg til å få på plass inspeksjons-T-skjorter med en plugg som gjør det enkelt å utføre vedlikehold i tilfelle tilstopping.

For septiktanken: Når enheten er slått av, er det ganske enkelt et spørsmål om å skylle forfilteret med rent vann (dette er børsten på septiktankens utløp) for å forhindre at akkumulert materiale herdes over tid og tetter filter. Avhengig av enheten, hvis det er behov for en fettfelle, bør den tømmes før hver avstengning. Disse forholdsreglene gjelder for alle systemer som er tilgjengelige innen vårt sortiment, etter en lengre nedstengingsperiode.

BIOROCK-behandlingsenheten påvirkes ikke ettersom bare de forbehandlede avløpene, som er fettfrie, når dette punktet. Det er rett og slett et spørsmål om å utføre en visuell inspeksjon hvert år i samsvar med vår brukerhåndbok. Etter oppstart, etter 6 måneders inaktivitet, anbefaler vi å la rent vann renne til vannet renner direkte inn i selve BIOROCK-enheten; Dette vil gjøre det mulig å kontrollere riktig strømning gjennom splitteren og fukte BIOROCK-mediet på nytt. Ingen tilsetningsstoffer av noe slag må brukes i BIOROCK-filteret.

Vi anbefaler at du overlater den årlige servicen til enheten til en profesjonell. Hvis installatøren ikke er i stand til å tilby en vedlikeholdskontrakt, kan vi sette deg i kontakt med et spesialfirma, som du kan be om på kontaktsiden på nettstedet vårt.

Vil du komme i kontakt med oss?

Hei jeg heter José Manuel Rodríguez , International Sales Director av BIOROCK. Kontakt oss nå for en GRATIS prosjektvurdering.

Hvor befinner du deg?

Hvem er du?

Dine kontaktdata

Landskode angis automatisk etter valg av land

Hva er din interesse?

Hvis du velger annet, vennligst spesifiser i emnefeltet

Hvordan kan vi hjelpe deg?