321

Vanlige spørsmål om BIOROCK | Vanlige spørsmål om behandling av avløpsvann fra boliger

BØR EN VINDDREVET ELLER ELEKTRISK VENTILATOR ALLTID INSTALLERES FOR Å SIKRE SYSTEMVENTILASJONEN?

Svaret vårt:

Valget av type ventilasjonsvifte avhenger av utstyret:

For septiktanken og fjerning av gjæringsgassen: ventilasjonsnettet vil være utstyrt med en statisk ventilasjonsvifte eller en vinddrevet ventilasjonsvifte som er plassert minst 40 cm over ryggen på bygningen og minst 1 meter fra alle vinduer eller andre annet ventilasjonssystem. Behandlingsenheten vil ventileres separat fra septiktanken av en vinddrevet ventilasjonsvifte (med blader) som også er plassert på ryggen av bygningen.

Elektrisk ventilasjon er bare nødvendig i tilfelle problemer med å sikre effektiv luftstrøm (langvarig lukt, utilfredsstillende behandlingseffektivitet). Ni ganger av ti indikerer tilstedeværelsen av en dårlig lukt mangel på ventilasjon eller dårlig avtrekkskanaloppsett.

Installasjonsinstruksjonene våre anbefaler bruk av en vinddrevet ventilasjonsvifte på BIOROCK-filteret for å unngå ubehagelige overraskelser i tilfelle utilstrekkelig ventilasjon.

  • Når septiktankens ventilasjonssystem er utilstrekkelig, blir dette tydelig nesten umiddelbart gjennom utvikling av dvelende dårlig lukt. Luftstrømmen kan dermed forbedres ved å installere en vindturbin.
  • Når filterventilasjonen fungerer dårlig, gir det nesten ingen lukt, og eieren blir bare klar over de dårlige resultatene for vannrensing under service eller vedlikehold. For å opprettholde effektiviteten anbefaler vi at det alltid installeres en vinddrevet ventilasjonsvifte. Hvis installatøren imidlertid bekrefter at en statisk avtrekksvifte vil være tilstrekkelig (for eksempel røykprøve), er dette ikke noe problem.

Under alle omstendigheter, hvis vi blir pålagt å tilby vedlikeholdstjenester under garantien, vil den første utførte kontrollen vedrøre ventilasjonseffektivitet, og hvis den ikke er effektiv, må dette rettes på eierens regning.

Vil du komme i kontakt med oss?

Hei jeg heter José Manuel Rodríguez , International Sales Director av BIOROCK. Kontakt oss nå for en GRATIS prosjektvurdering.

Hvor befinner du deg?

Hvem er du?

Dine kontaktdata

Landskode angis automatisk etter valg av land

Hva er din interesse?

Hvis du velger annet, vennligst spesifiser i emnefeltet

Hvordan kan vi hjelpe deg?