321

Om BIOROCK | Bærekraftige løsninger for behandling av avløpsvann

BIOROCK - EN LEDER INNEN INOVATIVE RENSEANLEGG

BIOROCK ble etablert i 1988 med visjonen om å skape innovative, bærekraftige metoder for behandling av avløpsvann uten å skade miljøet. Siden starten har vi utviklet oss til en internasjonalt anerkjent leder innen innovative onsite og ikke-elektriske teknologi til renseanlegg for avløpsvann. Disse avløpsvannbehandlingene er egnet for både private og kommersielle applikasjoner, store og små.

I 32 år har BIOROCK vært representert i +75 land over hele verden, med mange sertifiseringer. Vi er stolte av å tilby høykvalitets, innovative og revolusjonerende renseanlegg til hjem og bedrifter over hele verden.

VÅR EKSPERTISE

Vi er de eneste spesialistene innen avløpsvann som har hovedfokus på innovasjon. På grunn av våre revolusjonerende teknikker og mangeårige
arv, vi fortsetter å vokse og øke vår kunnskap og kompetanse hver dag. Vi tror på å få jobben gjort riktig, den første
gangen, og det er grunnen til at alle våre installasjoner overvåkes av våre utdannede BIOROCK-sertifiserte fagfolk. Våre 32 år med erfaring
og global støtte betaler bevis for vår profesjonalitet og kompetanse innen rensing av avløpsvann.

VÅR VISJON

Vår visjon er å bli den viktigste installatøren for avløpsrensing og å antenne en global revolusjon i måten folk resirkulerer på
og rense kloakk. Vi bryr oss om å oppmuntre en bærekraftig fremtid for planeten vår.

VÅR MISJON

Produktinnovasjon, bærekraft og støtte er nøkkelordene i vår misjon. Målet vårt er å fortsette å produsere innovative
produkter med våre revolusjonerende teknikker og teknologier. Vår lidenskap for å beskytte miljøet holder oss motivert til å fortsette
produsere enkle og økonomiske produkter med lave karbonavtrykk og som krever minimalt årlig vedlikehold.
Systemene våre er 100% resirkulerbare, og vi er dedikert til å opprettholde disse ansvarlige metodene.

VÅR FORPLIKTELSE

Det er fem søyler som vi vokser og forplikter oss til for våre produkter og praksis :

Kvalitet

Hos BIOROCK er vi besatt av kvalitet. Dette betyr at vi bare håndhever den høyeste kaliber når det gjelder våre produkter, installasjoner og støtte. Denne kvaliteten er tydelig i alt vi gjør, fra våre overlegne produkter til våre intrikate opplæringsprogrammer levert av et team av eksperter.

Perfeksjonisme

Vår kompetanse og oppmerksomhet på detaljene garanterer kun de beste og mest pålitelige produktene og tjenestene - og gir markedet det ultimate kloakkanlegget.

Revulusjonerende

Revolusjonere teknikker og et godt øye til å gjenoppfinne produktene våre gjør at vi kan ta ledelsen og alltid være et skritt foran i avløpsinnovasjoner.

Bærekraft

Vi utøver stor varsomhet når det gjelder produktets bærekraft - et av kjernefokusene våre. Våre produkter er unikt designet for å være bærekraftige for både våre kunder og miljøet.

Støtte

BIOROCKs unike tjenestetilbud husker fortid, nåtid og fremtid. Våre sluttbrukere og partnere gleder seg over å vite at vi er like forpliktet til en lysere morgendag som deg.

Vil du komme i kontakt med oss?

Hei jeg heter José Manuel Rodríguez , International Sales Director av BIOROCK. Kontakt oss nå for en GRATIS prosjektvurdering.

Hvor befinner du deg?

Hvem er du?

Dine kontaktdata

Landskode angis automatisk etter valg av land

Hva er din interesse?

Hvis du velger annet, vennligst spesifiser i emnefeltet

Hvordan kan vi hjelpe deg?